Tel: +86 152 0161 9036

E-naslov: [e-pošta zaščitena]

EN
Vse kategorije

Stožasti zobnik

Domov>Izdelek>Stožasti zobnik

Visoko trdni stožčasti zobnik z ravnimi in spiralnimi zobmi iz legiranega jekla pri prenosu težkih tovorov

Kraj rojstva:

Provinca Jiangsu, Kitajska

Blagovna znamka:

JIANGSU WENAN HEAVY INDUSTRY CO., LTD.

Številka modela:

G-4

  • Opis
  • Tehnični podatki
  • Aplikacije
  • konkurenčna prednost
  • Povpraševanje
Opis

Hitra detajl:
1. Ravni zobni stožčasti zobnik / spiralni zobni stožčasti zobnik / ukrivljeni zobni stožčasti zobnik / stožčasti zobnik z ravnimi zobmi / stožčasti zobnik s spiralnimi zobmi / stožčasti zobnik z ukrivljenimi zobmi / stožčasto kolo / stožčasti pogon / zobnik

2. Uporablja se v prenosnem sistemu kot menjalnik, reduktor hitrosti itd.

3. Razmerje hitrosti: 1 ~ 80

Minimalno naročilo:

1

Cena:

Odvisno od specifikacij

Embalaža Podrobnosti:

odporen na praske, odporen proti rji, odporen proti vlagi ali po želji

Dobavni rok:

Odvisno od ciljne države

Dobava Sposobnost:

bogat

Konusni zobniki se uporabljajo za prenos med sekajočimi se gredi. V primerjavi z valjastimi zobniki lahko spremeni smer prenosa. Tipične aplikacije vključujejo pogonsko os v avtomobilskih, traktorskih in premogovniških strojih.

Oblikovanje, izdelava in namestitev ravnih in vijačnih zobnih stožčastih zobnikov so relativno preprosti. So pa hrupne in se uporabljajo za prenos pri nizkih hitrostih (<5m/s). Moč prenosa ravnih zobnih stožčastih zobnikov lahko doseže 400 kW, periferna hitrost pa več kot 5 m/s. Prenos vijačnih stožčastih zobnikov poteka nemoteno, nosilnost zobnikov pa je razmeroma višja od ravnih zobnikov. Vendar je težko izdelati vijačne zobnike. Zato so njihove aplikacije precej omejene.

Ukrivljeni stožčasti zobniki imajo značilnosti gladkega prenosa, nizkega hrupa in nosilnosti pri velikih obremenitvah. Veliko se uporabljajo v hitrih in težkih pogojih. Spiralni zobje so tipična vrsta ukrivljenih zobnikov zobnikov. Prenosna moč stožčastih zobnikov z zaobljenimi zobmi lahko doseže 4000 kW, obodna hitrost pa lahko preseže 40 m/s.

Tehnični podatki

Material

Legirano jeklo visoke trdnosti, npr. 18Cr2Ni4W, 20Cr2Ni4A, 17CrNiMo6, 18CrNiMo7-6, 20CrMnTi, 40CrNiMo, 30CrMnSi, 27SiMn, 35CrMo, 42CrMo, 40Cr itd.

Razmerje hitrosti

1 ~ 80

Modul (mm)

1 ~ 20

Premer nagiba (mm)

10 ~ 400

Konča z zobmi

Standardna, zelo natančna

Vrsta zob

Ravni zobje, spiralni zobje

Dovoljeni navor (Nm)

0 ~ 2200

Aplikacije

Med različnimi vrstami mehanskih menjalnikov je učinkovitost spiralnih stožčastih zobnikov največja, kar ima velike gospodarske koristi za različne menjalnike, zlasti za prenos z veliko močjo in za težke pogone. Prostor, potreben za prenos istega navora, je najmanjši, manjši od jermenskega ali verižnega prenosa. Poleg tega je prenosno razmerje spiralnih stožčastih zobnikov trajno stabilno. Spiralni stožčasti zobniki delujejo zanesljivo in imajo dolgo življenjsko dobo.

Spiralni stožčasti zobniki se pogosto uporabljajo v domačih in tujih petrokemičnih strojih naftnih polj, obdelovalnih strojih, strojni opremi, inženirskih strojih, metalurški opremi, strojih za valjanje jekla, rudarskih strojih, strojih za premogovništvo, tekstilnih strojih, strojih za ladjedelništvo, letalstvu, viličarjih, dvigalih , reduktorji, proizvodnja letal in številne druge industrije.

konkurenčna prednost

- zmožnost prilagajanja ravnih zob in stožčastih zobnikov s spiralnimi zobmi po risbah, 3D modelih ali preprostih delih.

- sposobnost izdelave nestandardnih ravnih zob in spiralnih zob.

- celovitost proizvodnega procesa, vključno z izbiro materiala, kovanjem, fino obdelavo, brušenjem, toplotno obdelavo in površinsko obdelavo itd.

Povpraševanje